Юлиан Ангелов: Важно е в следващия парламент патриотичните партии да са представени

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ново или познато обединение на патриотични политически партии ще видим? Какво предлагат и на кого от ВМРО? По темата в "Денят започва" разговаряхме с Юлиан Ангелов от ВМРО.

ВМРО има готовност за самостоятелно участие на извънредните избори, които предстоят. Патриотичното пространство на практика се раздроби на няколко субекта и  реално нямаше представителство в 45. парламент, заяви Ангелов.

По думите му е важно в следващия парламент патриотичните партии да са представени, защото новите партии на протеста защитават прокарването на Истанбулската конвенция, защитават отричането на традиционните семейни ценности. Според него е национално предателство разрешението на територията на Турция да се разкриват безброй избирателни секции и хората там да гласуват, както разпореди Ердоган.

Юлиан Ангелов заяви, че от ВМРО са отворени да разговарят с всички патриотични формации. Проблемите и напрежението е между лидерите на тези партии, затова е важно в бъдещите разговори те да направят крачка назад и да оставят тези формации да имат представителство в следващия парламент.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад