Задържан е човекът, който се опита да обере златарско ателие в Бургас

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Полицията в Бургас арестува рано тази сутрин мъжа, който вчера опита да обере златарско ателие в центъра на морския град. Той стреля по продавачката, която е и собственик на обекта, с електрошок, тип тейзър.

Обирът е неуспешен, тъй като жената успяла да натисне паник бутона. Извършителят избягал от ателието, сливайки се с тълпата от хора в обедните часове. Носил шапка и по всякакъв начин опитвал да не бъде заснет от охранителните камери в района.

След над 18-часово издирване е арестуван. Все още не дава обяснения за случилото се и през целия ден днес предстоят разпити, след като бъде осигурен преводач, тъй като нападателят не говори български.

"Мъж на 52-годишна възраст, украински гражданин, който пребивава в България законно с временна закрила. Влиза като клиент в златарското ателие, след като са му показани няколко от бижутата се възползва от това, че е сам в магазина и използва електрически пистолет. Имало е подобен инцидент преди десетина години, но не мисля, че има нещо общо", каза старши инспектор Станимир Владинов, началник на "Криминална полиция" към Първо РУ-Бургас.

Вижте повече в прякото включване на Давид Сукнаров

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад