Атанас Мерджанов: Ние практически се намираме в криза на управлението

Предаване: Панорама, 06.03.2015

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

„Ние практически се намираме в криза на управлението“, заяви в „Панорама“ зам.-председателят на БСП Атанас Мерджанов. Това няма как да бъде скрито и тази криза се изразява преди всичко в опитите на Борисов да разсее напластеното убеждение, че той е в ситуации на зависимости от една страна, и от друга – стремежът да се преодолее острият вътрешен коалиционен дефицит на доверие, добави той.

Борисов призна, че оставките на Лазаров и Писанчев са плод на вътрешен и външен натиск, коментира Мерджанов. Тогава, когато вътрешният министър си подаде оставката само 100 и няколко дни след създаването на правителството, това означава, че коалицията скърца, подчерта той.

Ние сме притеснени за стабилността на страната, каза още той. Истината е, че от самото началото до края на това правителство министър на вътрешните работи ще бъде самият Бойко Борисов, категоричен бе той. На въпрос дали ще пролеят една сълза за Писанчев и Лазаров Мерджанов каза, че БСП на предсрочните парламентарни избори са платили достатъчно за несполучливите назначения. На въпрос дали са техни хора или на ДПС той каза, че те са били предложения на Йовчев и министър-председателя.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад