Да ти подарят приятел за Коледа

В предаването ще видите:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Освен много играчки и куп лакомства за Коледа, Дария Николова от Русе получи и един неочакван подарък. В лицето на художествената гимнастичка Невяна Владинова момиченцето откри нов приятел.

Дария Николова: „Аз много искам да бъда като нея и вярвам, че ще успея."

Да бъде здрава и да печели много медали казва малката Дария на Невяна. Според родителите на 6-годишното момиченце хората като Невяна Владинова са пример както за децата, така и за възрастните. Убедени са, че този жест ще вдъхне още сили и кураж на детето им.

Силвия Великова: „Всяко дете си мечтае да бъде на тяхното място."

Малката Дария решава да върне жеста и изработва коледна картичка с пожелания. Тя вече отпътува към София, за да стигне при Невяна Владинова.

Дария Николова: „Ние двете с мама я изработихме специално за нея. Вътре пише Весела Коледа и Щастлива нова година от малката Дария.”
Силвия Великова: „Както знаем, всяка година в дома трябва да влезе една нова играчка."

Щастлива, ползотворна, изпълнена с много труд и видим резултат. Така от семейството на Дария описват 2017-а година. Посрещат следващата с още по-големи мечти.

Силвия Великова: „На този етап мечтата ни е само една. Няма как да мечтая за златни медали. Защото не сме постигнали най-голямата мечта. След като я постигнем, едва тогава можем да мечтаем да бъде като нея.”