Делян Добрев: Здравеопазването, правосъдието и образованието ще са акценти в предизборната кампания на ГЕРБ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Срещата на партийния актив на ГЕРБ беше важна, защото отчетохме резултатите от кампанията за президентските избори. За мен по-интересни бяха резултатите от проучването, което направихме сред нашите членове и което показа, че проблемите, с които на първо място трябва да се заеме ГЕРБ са здравеопазване, правосъдие и образование. Това  каза в "Денят започва" депутатът от ГЕРБ Делян Добрев - областен лидер на партията в Хасково. Според него това показва, че от ГЕРБ се очаква в предизборната си кампания да посочи проблемите и тяхното решение. Веднага след първите три проблемни сфери се нареждат вътрешен ред и сигурност, доходите и инвестиции, което сочи, че и те трябва да сред акцентите в бъдещата предизборна кампания, направи извод депутатът от ГЕРБ.

Той подчерта, че инфраструктурата - магистралите, метрото, жп инфраструктурата, са в средата на класация, следователно хората оценяват работата в тези области като добра, но трябва да продължи, защото има още какво да се прави.

На едно от последните места в анкетата е енергетиката - нещо, което доскоро не е било така. Това показва, че ние сме решили този проблем и хората ценят положените усилия, отбеляза Добрев.

"Това, с което винаги сме се гордели, е, че в предизборната програма записваме само неща, които можем да изпълним, и винаги е така", заяви Делян Добрев.