Ден преди Св. Валентин

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ден преди двойния празник – Св. Валентин и Трифон Зарезан, емоциите, настроението и любовта вече се усещат даже и във въздуха! И докато някои утре ще заложат само на вино, то други ще го съчетаят с романтика! И тази година Денят на влюбените е повод за щастливите двойки да изразят любовта си един към друг и да си обещаят десетки красиви неща. Едно от най-предпочитаните места за празнуване остава старата столица Велико Търново.

Освен с богата история, живописни пейзажи и културни забележителности, Велико Търново се слави и като един от най-романтичните градове на България. Тук има мостове на влюбените, които по нищо не отстъпват на тези в Париж над река Сена. Окичени с катинари на любовта, Стамболовия и Владишкия мост завинаги пазят енергията и обещанията във вярност, които влюбените са изрекли. Като тези на Христо и Габриела, които са заедно три години.

Бурната им любов започнала в училище. Запознали се в едно междучасие и веднага разбрали, че са един за друг. Днес вече живеят заедно и обмислят своето общо бъдеще. Казват, че успешната формула на трайната красива връзка е доверието, подкрепата и уважението. 14 февруари обаче е повод да прибавят романтика и изненади, които също са част от голямата формула на любовта.