Емил Димитров-Ревизоро: Скандалът с апартаментите ще се окаже битов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве
Емил Димитров-Ревизоро: Мен също ме притесниха много ниските цени. Трябва да се види какви са тези цени, ако някой някъде е сгрешил, да си понесе отговорността.

Той коментира оставката на Цветан Цветанов, като подчерта, че Цветанов имаше голяма роля в парламента по отношение на кворума и парламентарните групи. Според него на д-р Дариткова ще й е малко по-трудно, но увери, че всички от коалицията ще й помагат.

Емил Димитров-Ревизоро: Не е моя работа да коментирам този избор, защото той е направен от самата парламентарна група на ГЕРБ. Когото те са излъчили, с него ще разговаряме.

Живея в апартамента на родителите си, призна Емил Димитров, като допълни, че парите, които изкарва, инвестира в една къща в едно село, за да може неговите деца да живеят добре.

"Когато са продавали през 96 година Нефтохим с всичките бази и тръбопроводи, не са ли знаели, че Нефтохим има рафинерия, база и тръбопроводи? Знаели са. Сега, като са ги продали - ама те имат баязи, тръбопроводи, рафинерии. Ами имат. Кой им ги продаде? Откраднаха ли ги или си ги купиха? Плюс това те са 40% от общото производство в България", така той коментира въпроса с монопола на горивата у нас и заключението на КЗК, че монопол няма.

Емил Димитров-Ревизоро: Докладът на КЗК даде няколко пожелания и няколко много верни констатации, с които съм напълно съгласен. Първата е, че всеки, който иска, може да се занимава с горива, ама ако няма пари за бази - държавата видите ли да му ги построи и да му ги даде. КЗК дадоха и няколко верни насоки: че трябва да има ред на пазара. Искаме да ги вписваме по максимално облекчени условия всички търговци на горива, но не и да им отменим евентуална възможност за събиране на санкции.

Вижте целия разговор във видеото.