Икономика без цензура: Рада Коджабашева

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Движение "България без цензура" от вчера вече е партия. Днес в "Денят започва с Георги Любенов" гостува икономическият експерт на партията Рада Коджабашева.

Два основни акцента хората трябва да запомнят - че г-н Бареков поиска да станем на крака и с едноминутно мълчание да почетем всички българи, които са защитавали своите интереси, така както на времето генерал Франко обедини страната си, по същия начин е необходимо да има една прошка и да дадем нужното на хората, които са имали идеи и са се борили за тях, каза Рада Коджабашева. В този патриотичен дух другият акцент, който беше изключително интересен, беше завършекът на речта на г-н Бареков със стихотворението на Вапцаров, което също беше нещо жизнеутвърждаващо. Тези два акцента показват необходимостта да се промени мисленето. Животът може да се промени, само когато се промени мисленето.

Рада Коджабашева подчерта, че партията ще се насочи към подкрепа на средния и малкия бизнес, коментира доходите у нас, плоския данък, който да се запази за бизнеса, но не и за физическите лица, насоките, в които ще се търси икономическо развитие.