Ивайло и Миряна Захариеви между гражданската позиция, семейството и професионалните успехи

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Политика може да се прави от граждани, като контролираш тези, на които си делегирал власт. Това мнение сподели актьорът Ивайло Захариев в студиото на "Денят започва". Той бе активен участник по време на протестите срещу правителството и е категоричен, че всеки трябва да изразява своята позиция.

"Покрай баща ми съм приел това, че човек трябва да изразява своята позиция - дали чрез протест, дали по друг начин. Иvlcsnap-2013-12-31-10h09m27s227 понеже и той в по-младите си години е бил активен съм забелязал от него, че трябва да изразиш гражданската си позиция, не можеш просто да се примириш с разни неща. И преди сме ходили заедно с него на протести и сега беше напълно естествено за мене след случващото се в страната да бъда част от нея, да бъда там", сподели актьорът от хитовия сериал "Под прикритие".

Относно това дали е променил с нещо събитията, след като популярна личност като него се е включил в подобна демонстрация, Ивайло бе сигурен, че дори да не са свалили правителството, поне са успяли да пробудят младите хора да обърнат внимание на политиката.

Годината за семейство Захариеви бе наситена и с положителни емоции, особено след появата на техния син Филип.

"Всичко се променя за един ден, независимо човек колко се подготвя. Наистина беше голяма година, малкия вече е иvlcsnap-2013-12-31-10h10m23s109 по-голям", сподели Миряна Захариева.

"Щъка навсякъде, няма спирка. Вече е на 10 месеца", допълни Ивайло.

На 19 януари 2014 година предстои пилотния епизод на четвърти сезон на "Под прикритие". Ивайло обеща много екшън сцени, голямо напрежение и за да не издава напълно предстоящите събитията в хитовия сериал, насочи вниманието на зрителите към факта, че дори и в трейлъра злодеите заемат по-активната, по-голяма част от действието.

Цялото предаване може да видите ТУК.