Цветовете, с които изразяваме себе си

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Цветови анализ и личен стил. Кои са подходящите цветове за всеки един от нас, с кои цветове изглеждаме най-добре и как да разберем кои са те. Вижте в "Денят започва".

В ателието на Руми Пенева всеки открива своя цвят, намира своя стил и се превръща в откривател за самия себе си. С единствената цел - да изглежда и да се чувства по-добре. Да намери цветовете, чрез които да изрази себе си. Руми Пенева дава съвсем практични съвети за това как да избираме подходящите за нас гами. А за това, разбира се, има правила.

Затова Руми определено не съветва своите клиентки да носят цветове, които са характерни през съответната година. Не се ръководи от това кое е модерно и кое не.

Всеки от нас има своето излъчване, на тази основа и в зависимост от физическите ни характеристика, може да се определи коя гама ни подхожда и отива.

След като открием кои са нашите цветове, трябва да открием кои са дрехите и кройките, които ни подхождат.

Бъдете по-смели в решенията за себе си. Избирайте това, което ви отива и експериментирайте. И бъдете сигурни, че така ще се почувствате по-добре с дрехите, които носите. Бъдете цветни. Живейте това, което работите, както го прави Руми.

Автор: Габриела Гаврилова

Цялото предаване може да видите ТУК.