Какво се крие зад успехите на "златните" момичета?

В предаването ще видите:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Остават още няколко дни до Световното в Пезаро. Подготовката върви доста усилено. Момичетата тренират много сериозно. Опитваме се да изчистим всички елементи, за да могат момичетата да изглеждат по един много добър начин на Световното първенство", заяви Илиана Раева пред БНТ.

На последната Световна купа в Казан ансамбълът ни взе един сребърен медал на топки и въжета, а в индивидуалните направления останахме без отличия.

"Това е труден спорт с една доста сериозна конкуренция. Разбира се, доста добро бе представянето на Невяна и Катрин. Фактът, че двете успяха да вземат златни медали на Гран при - Катрин в Киев и Невяна в Минск, ни даде повод да вярваме, че техните възможности са големи. Аз лично съм го заявявала, че това е факт. Не е невъзможно с една силна игра да ни зарадват с медали", заяви още председателят на БФХГ.

"Опитвам се да накарам момичетата да повярват, че световният терен е една сцена и на нея трябва да изпиташ адреналина и тръпката", обясни тя.

"Медалът от Игрите в Рио има особен блясък. Той не само е повече от златен, но е медал за геройство, много изстрадан. Това беше един уникален отбор, който направи много и остави пример след себе си за отдаденост, огромна любов и невероятна смелост", коментира Раева успеха на "златните момичета".