Кога ще се уеднакви качество на продуктите у нас и в Западна Европа?

В това издание на предаването:

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      В предаването
      Части от предаването
      Всички броеве

      Проф. Донка Байкова: Какво означава минимални стандарти - с минимално заложени показатели за присъствие на даден рецептурен ингридиент. Аз не съм удовлетворено от това. Искам еднакви състави когато се касае за една и съща марка продукт, един бранд. И от там нататък или е такъв и има право да се нарича със съответната марка, която познаваме и предпочитаме, или е на друг щанд.



      Александър Йоцев: В никакъв случай не се допуска храна на пазара, която прави здравословни компромиси. Но въпросът не трябва да се истеризира и същевременно той е важен. Целият ЕС, цялото общество е изтъкано от двойни стандарти. Това, че ние сме се захванали в момента с храните, това е доста по-малка част от неща в правосъдието, в информационните сфери и т. н.

      Чуйте последните новини, където и да сте!
      Последвайте ни във Facebook и Instagram
      Следете и канала на БНТ в YouTube
      Вече може да ни гледате и в TikTok
      Намерете ни в Google News

      Пишете ни
      x

      Сигнализирайте нередност

      и/или

      Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

      ** Тези полета не са задължителни.

      captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
      Трябва задължително да въведете кода от картинката
      < Назад