Сезонът за ремонтите у дома

В това издание на предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Подборът на домашен майстор трябва да стане преди всичко с препоръка. Ако имаме отзвук от наши приятели, познати, най-добре е да направим избора си по този начин - да изберем фирма, която е доказана във времето, на която сме виждали изпълнени обекти. В бранша работят доста некоректни фирми с лошо качество.

Много хора заминават на лятна почивка, оставят ключове на фирмата, която са наели да изпълни ремонта, и когато се върнат фирмата я няма, няма ги и част от техните вещи. Инж. Борисов отново обясни, че трябва да наемаме фирма, от която сме доволни, която ни е препоръчана и има история. Такава фирма не би рискувала по никакъв начин да се изложи, заяви той. Там гаранцията е неизменна част от изпълнението.

Лятото е времето, в което има бум на ремонти. Това е свързано с планираните отпуски, както и с това, че децата са в лятна ваканция и не са си у дома. Почти всички освежителни ремонти се правят през лятото. Основните ремонти се правят и през лятото, и през зимата. Те изискват повече време и е най-добре да бъдат планирани.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад