Олимпийските игри в ефира на БНТ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве


Методи Манченко показа наградата, получена от Спортната редакция на БНТ за много доброто отразяване на Олимпийските игри през 2016 г. в Рио де Жанейро. Този дух на телевизонното отразяване продължава и сега, при игрите в Пьонгчанг.В 19.00 започва новото спортно предаване "Олимпийски върхове", което ще бъде анализ и коментар в края на олимпийския ден, отбеляза той. Предаването се води от очарователната Любомира Казанова заедно с Ивайло Ангелов и Илия Илиев. Тази вечер при тях гостува посланикът на Южна Корея в България.

Най-интересното от програмата на първия състезателен ден от игрите може да наблюдавате от 13.15. Тогава е прякото предаване старта на биатлона - жени на 7,5 км, където имаме пълен състав. След това е ски скокът с Владимир Зогравски, който онзи ден, в квалификациите скочи 98,5 метра и се нареди на 17 място. Това е най-доброто постижение в тази дисциплина за България. Надеждите са той да заеме в състеданията място сред първите 20. На 20 февруари ще стартира Радослав Янков, на когото също се възлагат големи надежди, каза журналистът.

БНТ ще показва българските спортисти с фокус върху това какво правят и как преживяват своето участие. На място има двама репортери на БНТ, ще има преки връзки. Целта на спортните журналисти от БНТ е да покрие българското участие "във всяко едно пространство", изтъкна Манченко.