Патриотични фронтове - Милен Михов от "Обединени патриоти"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

От ВМРО призоваха партньорите си от Обединените патриоти да загърбят противоречията и да работят заедно изпълнението на своите приоритети за управлението на страната. Проблемите в малката коалиция, според доц. Милен Михов, идват от "личностни амбиции и стремежи за налагане и доминации". Той смята, че проблемът в малката коалиция рефлектира и в отношенията между нея и коалиционните партньори.

Доц. Михов подчерта, че партията му настоява "Обединените патриоти" да бъдат заедно на изборите за Европарламент, за да може България да изпрати "почтени, работещи и динамични парламентаристи" в ЕП, които да защитават идеята "Европа на нациите, а не Европа на бюрокрацията".

Що се отнася до приоритетите на патриотите, Михов очерта няколко от тях. На първо място това е борбата срещу циганската престъпност, гетоизацията и маргинализацията на една голяма част от обществото ни - социалния паразитициъм, при положение, че страната има нужда от работна ръка, а много хора или не работят или се занимават само с нискоквалифициран труд и част от тях живеят на социални помощи. Второ - ВМРО настоява за борба срещу настъпващия радикален ислям и трето - държи да се полага сериозна грижа за възрастните хора. Отделно - за българите в чужбина от ВМРО настояват за издаването на карта "Български гражданин", която да даде възможност на всеки българин по потекло да пребивава в България, да работи и да се учи в нея.