Преди големия финал на "Голямото рок междучасие"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В сряда вечер (21 декември) предстои големият финал за учениците от "Голямто рок междучасие". Гости на Георги Любенова бяха фронтменът на тоцзи проект Димитър Кърнев, Светлана Василева, която е член на журито, и вокалният педагог Евгени Господинов.

Димитър Кърнев обясни, че финалът е най-важният концерт. Евгени Господинов каза, че подкрепата за младите, които се занимават с този тип музика, е задължителна. Според него трябва да се продължи на същия принцип. Той каза, че децата са много симпатични и много талантливи и трябва да им създадем среда, трбява да им създадем възможности и да направим така, че да продължат. Светлана Василева смята, че от самото начало всички групи са били много добри. Според Кърнев групита на финала са най-добрите от участвалите и отбеляза, че най-хубавото е, че те са различни една от друга.

Четири групи стигнаха до финала, но след гласуване в състезанието се върнаха „Rockids“ .

Не пропускайте големият финал на "Голямото рок междучасие" тази сряда (21 декември) от 21:00 часа по БНТ! Предаването кще се излъчва на живо с възможност за гласуване. Подкрепете любимата си група.

Акценти