Улови момента

Предаването "Улови момента" се снима изцяло на терен и развива в нов и оригинален стил темите, свързани с иновациите, моделите за устойчиво развитие, работещи решения за по-интересен, активен и качествен живот на локално и глобално ниво."Улови момента" с водещ Милен Атанасов се излъчва всяка неделя от 12.30 до 13.00 часа.

Улови момента
За предаването
Всички броеве

Продукцията отправя нов поглед и към позабравените традиции, постижения, занаяти и възможностите за съвременното им приложение и съчетаване с актуалните технологии.

Хуморът и забавното отношение ще се съчетават със сериозното тестване на уреди, апликации, нововъведения в областта на технологиите, инструменти, храни, транспорт, възможности за активна и дори екстремна почивка, създаване на здравословни навици, развитие на енергийна независимост за домовете и офисите, представяне на строителни техники, естествени материали, функциониращи сгради и помещения, които отговарят на стандартите за по-добър живот. Изобретения и иновации от ниво „направи си сам" до модерни технологии, развивани от мегакорпорациите, намират място в предаването под формата на актуална информация от специализирани световни медии и канали.

Водещият на предаването Милен Атанасов е един от авторите на рубриката на БНТ "Зелена светлина" и има дългогодишен опит като журналист и международен редактор в нюзрума на БНТ.

Предаването е продукция на дирекция "Програма БНТ1", продуцентско направление "Специални проекти".

Екип

Милен Атанасов Милен Атанасов Автор и водещ
Мария Христова Мария Христова Режисьор
Добромир Паласков Добромир Паласков Режисьор
Владимир Богдански Владимир Богдански Оператор
Биляна Бонева Биляна Бонева Сценарист