Варненските "Делфини" с кауза

В предаването ще видите:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве


Младежката организация "Делфините" от 11 години показва, че когато си готов да работиш за доброто, подкрепата не закъснява. След техните благотворителни акции през години незрящите във Варна получиха бели бастуни и говорещи апарати за кръвно, апаратура и оборудване имат детските отделения в града, оборудвани бяха различни специализирани помещения за терапия. Равносметката от тази Коледа също е добра.

Десислава Арнаудова, младежка организация "Делфините": Събрахме сумата от 30200 лева. Даже тази сума продължава да расте, защото много от нашите приятели все още продължават да се включват и тези пари ще отидат за дневен център "Свети Йоан Златоуст".
Димитър Куцаров, младежка организация "Делфините": Те са ни дългогодишни партньори, правили сме кампания с тях преди няколко години, като при предишната ни кампания им построихме стая за ароматерапия.

С парите центърът ще си купи микробус, с който децата ще могат по-често да излизат в града. Втората коледна кауза на "Делфините" е дневният център "Слънчевата къща". Те вече получиха нов лифтер за по-лесно обслужване на трудноподвижни клиенти. Около 60 са активноработещите доброволци.

Димитър Куцаров, младежка организация "Делфините": Усещаме как целият ни труд, който сме вложили в самата работа, ни се е отблагодарил и чувстваме щастие да видим, че помагаме на някой и че сме направили нещо значимо с живота си.

"Делфините" винаги са готови да приемат и нови доброволци.

Димитър Куцаров, младежка организация "Делфините": Вършим добрини и можете да си намерите повече приятели.

Следващата кампания на "Делфините" е през май, когато предстои седмица на благотворителността.