Живко Тодоров: Правят се малки и бавни стъпки, но все пак са стъпки напред

В предаването
Части от предаването
Всички броеве
Живко Тодоров: Пълен ангажимент на всички хора, които участват в структурите на ГЕРБ, това е на първо място, защото се вижда, че има пасивност от много от хората и това е може би от престоя във властта, затова вчера това, което беше казано, беше един сигнал към всички структури да работят много по- активно, да работят много повече в полза на хората, да бъдат в голяма степен ангажирани с проблемите, да ги решават и да не се отпускат, защото на места се забелязва такова отпускане и премиерът беше категоричен, че няма да позволи това да продължи по този начин. Ако се вземат мерки сега и веднага, смятам, че хората ще видят това и ако по места има такива, които са се успали, не работят и са помислили, че те са вече достигнали максималното ниво на развитието си в политиката, смятам, че ще се вземат мерки.

Той смята, че качеството на живота в България се променя към добро, въпреки че не с темповете, които искаме. Според Тодоров част от фалшивите новини са, че животът в страната ни е станал по-зле.

Живко Тодоров: Всички виждаме, че много неща се промениха в България - градовете, всичко, което беше направено с европейските средства, подемът в икономиката, който го има. Да, хората все още са бедни, ето това е основният проблем. Въпреки, че се правят стъпки, те са все още малки и бавни, но все пак са стъпки напред.

Вижте целия разговор във видеото.