24. издание на "Цвете за Гошо" на 7 и 8 септември в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Традиционният фестивал за рок и блус музика "Цвете за Гошо" ще се проведе на 7 и 8 септември в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина. Вече 24 години приятели и фенове на Георги Минчев се събират в памет на легендарния певец. 

"Това е може би най-приятелският фестивал на планетата - всичко е заради приятелството, заради песните, които ни остави Георги Минчев, заради това, че рок енд ролът винаги е млад. Ще има няколко млади и няколко стари банди. Ние, старите приятели на Гошо Минчев, си се събираме да си посвирим 24 години откакто той отлетя на небето. Той няма деца, неговите деца са песните. Заради песните, заради музиката, посланията, текстовете - нещо, което все по-рядко се среща в нашия ефир, затова ние поддържаме този фестивал." Това сподели Васко Кръпката. 

Участие във фестивала ще вземат "Подуене блус бенд", Милена, "Г.М.О. Георги Минчев оркестра", "Графит" Силистра, "Гравитация рок" Плевен, "Atoluka Blues Cartel" Пловдив, "Бесните кучета на блуса" с трибют на Буги Барабата и "4 of Kind". 

"Цвете за Гошо" се финансира от Столичната община и е в Календара на културните събития на София. Входът е свободан.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад