25 години животът е вкусен с БНТ и Ути Бъчваров

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес първото ежедневно кулинарно предаване в българския телевизионен ефир и водещият Ути Бъчваров празнуват 25 години. Вече четвърт век и над 5000 епизода любимият кулинарен водещ превежда зрителите през тайните на вкусната кухня в ефира на обществената телевизия. По този повод Ути беше гост в ефира на "Денят започва с Теорги Любенов".

„Вкусно“ беше първото ежедневно кулинарно предаване в българския национален ефир. За 25 години потопихме зрителите в тайните на традиционната и световна кухня, като винаги сме били и ще бъдем актуални с това, което представяме. Гордея се, че от тогава до днес с БНТ постигнахме онова невероятно усещане, че във всеки дом гостува приятел“, сподели най-популярният кулинар в България.

По повод годишнината БНТ започва специална подкаст поредица „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути Бъчваров“. Съвсем скоро очаквайте 25-те епизода в подкаст каналите на обществената телевизия, в които водещият ще разкрие тайни от историята на предаването, как се поставят основите на телевизионната кулинария и нейната еволюция, както и много неразкрити гафове от снимачната площадка, кои са любимите рецепти на екипа и още много любопитни тайни от кулинарния свят.

Вижте целия разговор във видеото.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад