Александър Дунчев, ПП: На срещата с ГЕРБ ще обсъждаме как да спрем кражбите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

На практика ГЕРБ приеха нашето предложение, ако има диалог, той да е в Народното събрание, да е между лидерите на партиите в парламента и да е пред медиите. В срещата на ГЕРБ и “Продължаваме Промяната” в Народното събрание ще участват Десислава Атанасова, Кирил Петков и Асен Василев. Това каза в студиото на “Денят започва с Георги Любенов” Александър Дунчев от "Продължаваме промяната”.

“Там ще се обсъжда това, което поставяме като основен акцент - да спрем кражбите, за да направим хората по-богати и да живеят по-добре. За да стане това, трябва да се спре корупцията, която генерира и узаконява тези кражби, а за да спре корупцията трябва да се демонтират всички порочни практики и корупционни схеми, които през последните 20 години са завладяли цялата държава”, продължи той.

Според него ГЕРБ може да управлява “Демократична България” и “Продължаваме Промяната”, ако бъдат изпълнени няколко условия, сред които са смяната на главния прокурор, създаването на нова антикорупционна комисия и отстраняването на всички корумпирани кадри в администрацията.

Какво още коментира Александър Дунчев вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад