Александър Иванов, ГЕРБ: Служебният кабинет и някои нови партии си играят с българската финансова стабилност

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Заставаме зад позицията, че служебното правителство на Румен Радев не можеше да тръгне да прави промяна в пенсионната система и виждаме какво се случва сега. Това коментира в "Денят започва" Александър Иванов, член на Комисията по бюджет и финанси и депутат от ГЕРБ.

"Българските пенсионери могат да бъдат подпомагани през тези три месеца - октомври, ноември, декември, виждате че цените на тока, хляба, бензина растат нагоре, служебното правителство проспа тези летни месеци, златни за имунизация и сега виждате, че се стига до нови мерки и ограничения и бизнесът не е доволен", смята Иванов.

"По време на правителството на Бойко Борисов бяха предприети мерки за обезпечаване на неработещите бизнеси и запазване на работните места. Ако това не се беше случило, сега хаосът мисля, че щеше да бъде абсолютен", категоричен е депутатът ог ГЕРБ.

"Съжалявам, че служебният кабинет през лятото не можа да убеди българските граждани и се стигна до тук", допълни той.

Иванов заяви, че се стига до избори и харчене на пари заради невъзможност за съставяне на мнозинство и по този начин се създава хаос.

"Ние не играем с цифри. В момента служебният кабинет и някои нови партии си играят с българската финансова стабилност", подчерта Иванов.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад