Арман Бабикян: Има диалог, на консултациите говорим за политики, не за имена

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Сега се провежда разговорът, който не се случи в предишния парламент. Все още няма резултат от консултациите при президента, но има разговори, има основа за диалог. Това заяви в "Денят започва" депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян.

"Никак не се говори за имена, за кабинет, говори се по-скоро по политики и приоритети, всеки декларира своите - горе-долу взаимно информиране", обобщи случващото се на консултациите той.

По думите му между "Изправи се БГ! Ние идваме!" и "Има такъв народ" общо е желанието за смяната на модела "Борисов", както и много в социалните и икономическите политики. Важно е, обаче, носителят на персоналната харизма, отговорността на победилата партия - Слави Трифонов, да даде своите гаранции, отбеляза още депутатът.

Бабикян беше категоричен, че ако има име, което предизвиква основателни подозрения, "Изправи се БГ! Ние идваме!" ще реагира и няма да го спести "само и само, за да бъде в дружното мнозинство на управляващите".

Той уточни, че не канени за участие в коалиция и че няма гаранция срещу нови предсрочни избори. Дано се даде достатъчно време на партиите да се разберат, защото не може да сме в перманентен цикъл на избори, добави Бабикян.

Какво още каза депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад