Атанас Славов, ДБ: Важното е България да има кабинет и този кабинет да върши реформи

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Нямам информация дали вече има 121 депутата, подкрепящи правителството на Асен Василев. Това ще се изясни в рамките на деня. Важното е България да има кабинет и този кабинет да върши реформи, това каза в "Денят започва" зам.-председателят на ПГ на "Демократична България" Атанас Славов.

По думите му най-голяма е вероятността депутати от "Има такъв народ" да подкрепят новото правителство. Призна, че с ръководството на ИТН е трудно да се водят разговори, затова контактуват с колегите си от групата.

Уточни, че при ситуация на разпад на едно мнозинство, ако не се прекрачват определени граници и се водят разговори за подкрепа на политики на първо място, и на законодателство на второ място, няма проблем да се разговаря с отделни членове на парламента. "Демократична България" винаги е настоявала за институционален подход, обясни Славов и допълни, че вчера са направени опити за два разговора с ръководството на ИТН е отказало. Изрази надежда в рамките на днешния ден да бъде обявена позитивна новина.

Целия разговор вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад