Атанас Зафиров: В този парламент задкулисието продължи да управлява

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В този безплоден парламент не се решиха няколко важни проблема за българското общество. Това заяви пред БНТ Атанас Зафиров, заместник-председател на парламентарната група на "БСП за България".

"Първият от тях е фактът, че в този парламент задкулисието продължи да управлява, да нарежда нещата. БСП, разбира се, не участва в този процес, но самият факт, че втори пореден парламент не може да излъчи правителство, означава, че има група от хора, която има интерес това да се случва. Парламентът не беше адекватен на реалния живот, на очакванията на хората.

Според него т.нар. "партии на протеста" не са приели протегната ръка на БСП и затова не е бил реализиран третият мандат за съставяне на правителство.

Докато ние имахме доброто желание да говорим за политики, в същото време сме свидетели как са се водели някакви разговори, които доведоха до този резултат.

Атанас Зафиров каза още, че може би ГЕРБ са осъзнали, че ще загубят президентските избори и затова не са обявили все още своят кандидат за държавен глава.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад