БНТ 3 ще предложи на зрителите повече от 250 часа преки спортни предавания

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Повече от 250 часа ефир очакват зрителите на Българската национална телевизия през месеците юни, юли, август и септември със специалната програма „Спортно лято с БНТ 3“. Дирекция „Спорт“ на обществената телевизия ще осигури на почитателите на спорта детайлно отразяване на най-важните спортни събития по целия свят през този сезон.

"В събота националният ни отбор по футбол гостува на Литва, студиото ни започва в 15:30 ч., другият мач е срещу Сърбия, зрителите ще могат да го наблюдават във вторник по БНТ 1 и БНТ 3. Иначе на 18 юни ще излъчим финала на Лигата на нациите. Ще излъчим и световното първенство по футбол за жени в Нова Зеландия и Австралия от 20 юли до 20 август. Имаме европейско първенство за младежи до 21 години, което започва съвсем скоро на 21 юни и ще продължи до 8 юли, ще покажем и финалите на европейските първенства за младежи и девойки до 19 години", разясни Стефан Георгиев продуцент в Дирекция "Спорт" в предаването "Денят започва" на БНТ.

Журналистът Моника Симеонова обяви, че БНТ 3 ще излъчи и световното първенство по художествена гимнастика във Валенсия от 23 до 27 август.

Вижте повече във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад