Борис Бонев от "Спаси София": За мен е грешка вотът за кандидата на десницата за София отново да бъде разцепван

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Най-ясното доказателство, че няма нищо изтъргувано е фактът, че аз не съм кандидат за кмет въпреки очакванията на много хора. "Спаси София" очевидно е направила стъпка в страни, в името на общото обединение и в името на постигането на общата ни цел - да сложим край на 18-годишното управление на ГЕРБ в София, управление, което унищожи потенциала на нашия град и което вместо да модернизира София и да я доближи до нейните конкуренти, направи изоставането ни още по-голямо. Това заяви в студиото на "Още от деня" лидерът на "Спаси София" Борис Бонев.

"Смятам, че Васил Терзиев би бил наистина добър кмет. Зад неговата кандидатура се обединихме изключително много хора със знание, опит за София, с дългогодишни битки и доказани успехи", каза още Бонев и подчерта, че градът ни има нужда от скоростна модернизация, от изпълнение на отдавна дадени обещания свързани с инвестициите в кварталите, с борбата срещу корупцията, с това градът да бъде чист и зелен. Не случайно това са трите приоритета на нашето обединение, допълни той.

По думите му, ще бъде грешка, ако дискусията в кампанията бъде върната на нивото на 1998-99г. и противопоставянето да бъде на комунисти - антикомунисти, вместо какво всъщност можем да направим за града ни, за бъдещето и потенциала му.

"Очевидно дебат /за десния кандидат/ е нужен за част от избирателите, но за мен е грешка в този исторически момент, когато най-сетне имаме възможността да отстраним ГЕРБ от управлението на София, отново вота да бъде разцепван."

Според Бонев, е време да се даде път на хора, които могат да модернизират града и да приложат нови идеи и нов начин на управление.

"Надявам се, че избирателите няма да се объркат и едно от доказателствата за това е, че заедно с Васил и целия екип вече от няколко седмици ние сме на терен, срещаме се с хората във всички квартали, разговаряме с тях и даваме отговор на въпросите, които никак не са малко и най-важното, даваме решения на проблемите, които тормозят хората."

Вижте целия разговор.
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад