Борислав Гуцанов: Служебният кабинет е кабинет на ГЕРБ с надничането на ДПС вътре

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Служебният кабинет на практика е политически кабинет и това безумие е в резултат на решението на "Продължаваме Промяната" и "Демократична България" да сменят конституцията с любезното съдействие на ГЕРБ и на ДПС. В този смисъл г-н Главчев е войник на политическа партия ГЕРБ - председател на НС, дори човекът, който отне думата на опозицията, за което той сдаде властта в Народното събрание. Това е кабинет на ГЕРБ с надничането на ДПС вътре, коментира в "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от "БСП за България" Борислав Гуцанов.

"Ние не бяхме съгласни с промяната в Конституцията. Тя се промени от хора, които не са влизали в съдебната зала, а камо ли да променят Конституцията. Кои бяха бащите на Конституцията - професори, хора, които имаха изключителен авторитет и в обществото, и в правото. Докато кои бяха тези, които в момента сменяха Конституцията? Все пак трябва да си даваш сметка какъв си и какво искаш да направиш. ПП-ДБ дойдоха на власт с няколко щедри обещания - смяна на Конституцията, съдебна реформа, ГЕРБ ще бъдат изчегъртани, Борисов - в затвора, Пеевски - вкъщи, три моста на Дунав, два тунела под Шипка, 10 милиарда, които се крадат от държавата, ще бъдат дадени на хората - нещо да се случи от това? Абсолютно нищо", допълни той.

Според него единствената партия, останала незасегната от движенията на паралелната държава, на дълбоката държава през тези 12 години, откакто ГЕРБ се появиха, остана Българската социалистическа партия. Сблъсъкът на доскоро женените ПП-ДБ и ГЕРБ - това ли е разложението, което трябва да продължи националното предателство, на което сме свидетели? БСП останахме едниствената алтернатива с добрите си и с недотам добрите си наши действия, защото и ние не сме съвършени.

Целия разговор вижте във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад