Борислав Михайлов и Венцеслав Стефанов за протеста пред БФС

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов се завърна у нас от Катар, където през изминалата седмица той изгледа двете контроли на националния отбор, а след това взе участие и в конгреса на ФИФА.

При пристигането си на летище "София" Михайлов коментира протестите срещу неговото управление, които бяха организирани пред сградата на БФС .

"Това ли е най-важното? Подобни неща са за рубриката на Евронюз - “No comment”. Tака че не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Какво да протестират? Хората, които го организират, те трябва да носят отговорност и има органи в тази държава, които трябва да вземат мерки за тях. Винаги може да има протести, когато са организирани от определена група хора", заяви президентът на БФС.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази мнение, че Димитър Бербатов трябва да бъде наказан за подстрекаване към извършване на вандалски действия.

Това мненеи изрази босът на "белите", когато бе запитан какво смята за протестите пред сградата на Националната футболна база в Бояна от четвъртък.

Стефанов също така за пореден път изрази съмнение, че зад кампанията на Бербатов стои някой друг човек.

"Бербатов трябва да бъде наказан за подстрекаване към извършване на вандалски действия. Смятате, че това беше несъзнателно ли? След като можеш да претендираш, че 60-70 клуба са застанали зад теб и ти си законния президент на БФС, значи си много прост. Би трябвало да се чукнеш в главата, ако въобще има нещо в нея. Обяснете ми как Бербатов ще извади пари, за да оправи българския футбол? Откъде? Покажете ми един човек, който е пил едно кафе от него", коментира в типичния си стил Венцеслав Стефанов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад