Цветан Цветанов: Високата избирателна активност би попречила на резултати, постигнати с купуване на гласове

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Всяка една партия винаги е склонна да обвинява опонента си, че купува гласове или извършва дейности, несъвместими със закона, така лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов коментира изказване на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, че ДПС и ГЕРБ се готвят да купуват гласове на предстоящите избори.

По думите му служебното правителство би трябвало да си изпълни ангажимента и да гарантира честността на изборния процес. Той беше категоричен: "който говори и твърди подобни неща, трябва да има съответните доказателства". Силата на правоохранителната система е когато може да противодейства, а не когато върви след действието.

Цветан Цветанов призова избирателите да отидат да гласуват, защото само високата избирателна активност може да се противопостави на изборните резултати, получени с купени гласове.

"Републиканци за България" ще се яви на изборите в коалиция и е възможно в тази коалиция да са Петър Москов и "КОД", но това ще стане ясно след приключване на всички разговори, както и кои други политически формации биха влезли в тази коалиция.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад