Делян Добрев: Искаме да покажем на хората всичките далавери на "Продължаваме промяната"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Крайно време е "Продължаваме промяната" да спрат да се правят на света вода ненапита, защото информацията, изнесена от енергийния министър Росен Христов при изслушването му в НС, че по време на тяхното управление след април държавата е губила по 200 млн. месечно заради купуването на руски газ от руски посредници с 30% по-скъпо, е абсолютно вярна. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Има документи, които доказват тази далавера, подчерта той.

Коментира изявлението на Бойко Борисов, който по време на интервю поиска оставката на Росен Христов, като ирония. Посочи, че благодарение на това искане на лидера на ГЕРБ сега всички говорят за изнесената от енергийния министър информация.

"Ние не съжаляваме "Продължаваме промяната". Искаме да покажем на хората всичките им далавери. Вчера президентът Радев на срещата със синдикатите каза, че заради "Промяната" ние сме загубили 1 млрд. от сделката с външния дълг. Това е нещо, което ние твърдим също от 3 месеца. Асен Василев е лично отговорен за тази щета на държавата, защото той трябваше да изтегли дълг в началото на годината, когато лихвите бяха по 1-2%, вместо това остави служебния кабинет да го изтегли при лихва 5%. Разликата в тези проценти е 1 млрд. лева."

Припомни и темата с 1 лев при горивата. Вече всички партии в парламента се надпреварват да внасят законопроекти за това как да върнем този 1 лев на българските потребители, посочи Добрев и допълни, че и "Продължаваме промяната" са внесли проекторешение как да бъде върнат единият лев.

Целия разговор вижте във видеото.

 

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад