Делян Добрев: Кризите в България, не се дължат на никакви външни фактори, а изцяло на некомпетентното и крадливо управление

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вече 20 дни проектът на решение за таван на цените на горивата не влиза в Народното събрание, защото мнозинството не подкрепя тази точка да влезе в дневния ред. Има пазарни механизми, с които горивото да струва максимум 2.70 лв., но в Народното събрание „Лукойл“ има мнозинство за разлика от държавата. Това каза пред БНТ депутатът от ПГ ГЕРБ Делян Добрев.

„Срамно е, но 47-то Народно събрание ще остане в историята с това, че не допуска до разглеждане  в пленарна зала решението за таван на горивата до 2.70“, смята той.

Според него най-важните решения, които трябва да се вземат, са свързани със спасяване на икономиката, възстановяване на доходите на хората и намаляване на инфлацията.

„Ние от ГЕРБ сме превели държавата не през една и две кризи през последните 12 години и имаме самочувствието, че знаем верните решения“, заяви Добрев.

По думите му кризите, в които се намира България, не се дължат на никакви външни фактори, а изцяло на некомпетентното и крадливо управление.

Вижте видеото.
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад