Деян Николов, "Възраждане": Нашите данни са много различни от екзитполовете

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Виждаме много различни данни от публикуваното от екзитполовете. Извадката е прекалено малка, защото паралелното преброяване тепърва започва, а и гласуването с хартия ще забави процеса. Това коментира пред БНТ кандидатът за кмет на София от "Възраждане" Деян Николов.

Заяви, че балотажът във Варна не им се е изплъзнал:

"Очакваме нашият кандидат да бъде на балотаж. Цял ден получаваме като информация, че е имало опашка по екзитполове и е имало умишлена манипулация на данните към социологическите агенции".

Николов прогнозира, че "Възраждане" ще бъде фактор навсякъде в местната власт и ще има силно присъствие, на много места като втора или трета сила в местните паралменти.

"Оттук нататък предстои през следващите четири години да градим нагоре, като аз вярвам, че в някои областни градове ще бъдем на балотаж и шансовете ни хич не са малки".

"Възраждане" ще гласуват за добрите идеи и против лошите. Още нямат решение кого да подкрепят на балотажа в София, до няколко дни ще излязат със становище:

"По принцип нямаме политика да насочваме нашите избиратели, защото те са изключително критични, а и ние ги уважаваме - обидно е да кажеш на хората да гласуват по еди какъв си начин. Всеки има глава на раменете си, критично мислене и може да прецени кого да подкрепи".

Заяви, че ГЕР и ПП-ДБ се едно цяло и няма как да бъдат в битка. Определи ги като двете страни на една и съща монета, които са коалиция в управлението заедно с Пеевски и ДПС.

"Еднакво не харесваме едните и другите, те са зло за България и смятам, че го доказват постоянно с политиката си в Народното събрание, а ГЕРБ в последните години - и с управлението си на местно ниво в държавата".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад