Емблематичният глас на БНТ Вера Маринова застава отново на коментаторския пулт

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Емблематичният глас на БНТ Вера Маринова застава отново на коментаторския пулт. Тя ще влезе в най-характерната си телевизионна роля по време на Световното първенство по художествена гимнастика в „Арена Амеец“ в София.

Вера Маринова ще зарадва феновете на този спорт, защото ще анализира представянето на гимнастичките по БНТ 1 от 17.15 часа, в това число на талантливата 17-годишна Стилияна Николова.

Гласът, който вълнува, ще коментира състезателките, които очароваха с изпълненията си през първите два дни на шампионата на планетата. Днес обаче най-добрите 18 ще се борят за отличията в многобоя.

„По принцип аз съм човек, който няма голямо самочувствие. Но все пак когато се върна в България имам много интересни случаи, особено по пазарите. Хората ме разпознават по гласа, визията ми е много различна. Това, че съм обичана, го усещам, особено при това идване", сподели Вера Маринова в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ 1.

Тя представи своята книга "Обръчите на Венера".

"Правя един паралел с единствената планета в Слънчевата система, която се върти много по-бързо около Слънцето, отколкото около собствената си ос", разкри Вера Маринова.

Цялото интервю във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад