Емил Велев: Всичко може да се случи, Мъри ще е по-подготвен от Пардю

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Последният треньор, извел Левски до шампионската титла на България, Емил Велев гостува в предаването "Арена спорт", за да коментира предстоящия финал за Купата на България между "сините" и ЦСКА.

Бившият наставник сподели, че в мачове като този всичко може да се случи независимо от формата и на двата отбора.

"Имало е много такива дербита, в които единият отбор е бил определян за фаворит, но другият отбор успява да надскочи себе си. Всичко може да се случи. Може и по-слабият отбор да победи или да се стигне до продължения и дузпи. Смятам, че и двамата треньори ще надъхат футболистите си да изиграят един страхотен двубой", заяви Велев.

Специалистът, който в момента работи във Вихрен (Сандански) коментира и треньорският дуел между Станимир Стоилов и Алън Пардю.

"Мъри има предимство, защото е участвал и като футболист, и като треньор в подобни финали. Доколкото знам Пардю не разполага с подобен опит особено в България. За една година тук не смятам, че може да се подготви до толкова, че да изненада отбора на Левски. Мъри ще бъде по-подготвен от Пардю", сподели Емил Велев, който като футболист на Левски на два пъти триумфира с купата през 1982 и 1984 година.

Целия разговор с Емил Велев вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад