Евгения Алексиева, ГЕРБ: Национално отговорно е да направим предложение за състав на правителство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Бойко Борисов не е задължен да присъства в Народното събрание при подаването на оставка на правителството. Вчерашното заседание не показа голяма моралност, защото при конституирането на Народното събрание всички видяхме как точно се проведе. Това коментира Евгения Алексиева - секретар на ПГ на ГЕРБ-СДС.

По повод разпускането на Националния оперативен щаб, Алексиева заяви: „Много от формациите, които в момента са в парламента, дори не признаваха Ковид, сега говорят, че този оперативен щаб трябва да продължи под някаква форма своята работа“.

ГЕРБ винаги е била национално отговорна партия, както и г-н Борисов. Винаги сме работили в защита на българските граждани. Ние пак ще покажем, че сме национално отговорни и ще направим предложение за състав на правителство. Това го дължим на нашите избиратели и нямаме право да ги разочароваме и излъжем, каза Алексиева.

Тя допълни, че има входирано предложение за състав на комисия за ревизия на управлението. „Днес предстои да гласуваме това предложение, както и комисия, която да бъде сформирана. Това ще покаже добрата работа на изпълнителната власт“.

На преговорите при президента Радев в понеделник партия ГЕРБ ще отиде с готово предложение за правителство.

Евгения Алексиева не назова имена на министри в кабинета, който ще предложи ГЕРБ. А за Даниел Митов каза, че е млад и доказал се човек.

Според нея ситуацията в момента изисква редовен кабинет.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад