Георги Михайлов, БСП: Единствено от ИТН може да има подкрепа за ново правителство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ясно е, че в трите партии, останали в управляващата коалиция, има желания пътят на България да продължи напред, а той беше променен много трудно. Болезнени са спомените на българите от 2020 година и сега, година и половина след протестите, се прави много горещ опит да се скъсат паметовите следи на нацията. Това каза в студиото на “Денят започва с Георги Любенов” депутатът от ПГ на “БСП за България” Георги Михайлов.

Според него е необходимо политическите страсти да се успокоят.

“За да може развитието спокойно да продължи напред, трябва да влязат средствата от Плана за възстановяване и устойчивост, а това ще стане, когато се приемат определени политически закони”, подчерта той.

По думите му още гласове в подкрепа на ново правителство в рамките на този парламент могат да дойдат единствено от “Има такъв народ”, защото:

“Останалите партии много агресивно се отнасят към ситуацията в момента и искат нейното разрешаване чрез избори без да си дават сметка какво причиняват на нацията си.”

На въпрос кои са четиримата депутати от БСП, които са били против проектокабинета на Асен Василев, Михайлов заяви, че отказва да коментира “щуротии на политически дейци, които говорят неаргументирани неща и в зала, и пред медиите”.

Какво още каза Георги Михайлов вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад