Главчев: Ние сме със самочувствието и настроението да управляваме, ако българските избиратели решат това

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Почти никога не сме се съобразявали със социологическите проучвания, а сме се съсредоточавали върху това, което правим като партия. В това отношение имаме самочувствието на един изпълнен мандат, заяви в "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

Той подчерта, че това е първият завършен мандат на ГЕРБ. Главчев посочи, че дадените обещания, касаещи увеличението на минималната работна заплата, увеличението на минималната пенсия, удвояването на учителските заплати са изпълнени.

Депутатът от ГЕРБ изтъкна, че е много трудно да управляваш в такава критична ситуация, наложена от коронакризата. Той беше категоричен, че България се е справила най-добре с наложените мерки.

Ние сме със самочувствието и настроението да управляваме, ако българските избиратели решат това, отбеляза Главчев. Важно е да се формира мнозинство, което да води България напред.

Той призна: "имаме своите слабости, които могат да бъдат отстранени и ние полагаме усилия в тази посока". По думите му хората са видели през изтеклите 4 години какво е свършено от това правителство и то дава самочувствие.

Главчев каза, че изборните листи на ГЕРБ не са готови още.

Вижте целия разговор във видеото.