Волен Сидеров: Каузата на патриотичната коалиция е да направиш живота на народа си по-добър

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Сам съм водил доста битки и приказката "и сам воинът е воин" е абсолютно вярна. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Аз съм ветеран в политиката. Дали ще бъда в следващия парламент? Това не е хазарт. Измества се важният въпрос - като влезеш в Народното събрание, какво правиш? "Атака" иска определени неща като например спиране на концесията за добив на злато.

"От 15 години, във всеки парламент поставям въпроса за спиране на концесията за златния добив, тя е престъпна. От Патриотичната коалиция затваряха дискотеки, отваряха тоалетни и продаваха парцели на военното министерство. Това не може да бъде кауза", подчерта Сидеров.

Каузата на патриотичната коалиция, според Волен Сидеров, е да направиш живота на народа си по-добър, да направиш така, че да има индустрия.

Аз съм грешката на "Обединените патриоти" и техният комплекс. И Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов през годините "са искали да бъдат мен, но не могат по различни причини. И затова направиха така, че аз да бъда грешката".

Според лидера на "Атака" не той е присъединен към коалицията, а точно обратното. Моите колеги девалвираха понятието патриотизъм, категоричен е Волен Сидеров.