Искрен Арабаджиев, ПП: Ако Изборният кодекс се запази, бихме предложили правителство на малцинството

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ние се адаптираме към променящата се реалност. Ако президентът наложи вето и Изборният кодекс се запази, бихме предложили правителство на малцинството. Това заяви в студиото на Искрен Арабаджиев – депутат от ПГ на “Продължаваме Промяната”.

"Ако президента наложи вето и то се приеме, и Изборният кодекс остане, както беше досега, бихме предложили правителство на малцинството, но с гаранциите, че това правителство може да е полезно за страната и да реализираме политиките, които ще представим. Защото да правим кабинет на малцинството с 73 депутати и да оставим ГЕРБ, БСП и ДПС да приемат закони, които не са в синхрон с нашата политика, а ние само да трупаме негативи, това няма да допуснем", допълни той.

Според него от “Продължаваме Промяната” не подава смесени сигнали и не се стреми към предсрочни избори. Правителство на всяка цена, обаче, не е решение на проблемите, заяви Арабаджиев и отбеляза:

"С третия мандат, ако се реализира експертно правителство с плаващи мнозинства, биха се приели допълнителни решения, които няма да са добри за българските граждани."

Какво още каза депутатът от “Продължаваме Промяната” вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад