Иво Никодимов: Случаят с главния прокурор от вчера е опит за убийство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Не можем да смятаме за сплашване взрива край софийското село Ковачевци, това заяви в "Денят започва" журналистът Иво Никодимов. Със сигурност е опит за убийство. Такива данни бяха изнесени и за силата на взрива, и за осколките.

"Важно е какъв е химическият състав на взрива. Гешев се е движил в автомобил, който е с висок клас бронировка. Това е бил резервният маршрут" , коментира още той.

Прави впечатление, че съвсем случайно във вчерашния ден главният прокурор се е движил в автомобил с висок клас бронировка, тъй като ден по-рано се е прибирал в Украйна, където е бил с такъв вид автомобили предвид ситуацията там.

Иво Никодимов допълни, че има информация, че по маршрута, по който Иван Гешев е трябвало да отпътува за Турция, е открито второ взривно устройство. Отбеляза, че на този етап информацията не е официално потвърдена, но не е и отречена.

"Възможно е лица извън страната да участват в подготовката на това. Няма данни за катастрофа, има щети по автомобила. Подготовката на това нещо е изпусната от службите", каза още Иво Никодимов.

Още подробности вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад