Как се приготвя обърната баница в с. Копривлен? 08.12.2024
Предаване: Край селската печка, 02.12.2024
Знаете ли какво е котмач? Ако гледате предаването „Край селската печка“ тази неделя, ще разберете какво представлява тази здравословна закуска.
Ще видите и как се приготвя обърната баница по стара рецепта, съхранена в гоцеделчевското село Копривлен.
Селото се намира близо до границата с Гърция и това се е отразило на кулинарните традиции в района. Пример за това е и рецептата за просеник от с. Долно Броди.
Не пропускайте новото кулинарно пътешествие с предаването „Край селската печка“ тази неделя, 8 декември от 12:30 часа по БНТ2!
Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във
Facebook
и
Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в
TikTok
Намерете ни в
Google News