Как се приготвят фудула, суловара, бракада и целоварчи в Добринище
Предаване: Край селската печка, 23.03.2025
This is a modal window.
В новия брой на предаването „Край селската печка“ ще видите как се приготвят ястия с причудливи имена. Ще ви покажем автентични гозби от Добринище.
Какво са фудула, суловара, бракада и целоварчи? Домакините ни Ирина Челина, Костадинка Стамберова, Катерина Лачина и Донка Хаджиева, знаят отлично.
Не пропускайте новото кулинарно пътешествие с „Край селската печка“ на 23 март 2025 г. от 12:30 ч. по БНТ2!
Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във
Facebook
и
Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в
TikTok
Намерете ни в
Google News