Какво ще могат да видят зрителите на БНТ от Зимната олимпиада в Пекин

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

С журналиста Цветелина Абрашева и директора на дирекция "Спорт" в БНТ Ивайло Ангелов разговаряхме в "Още от деня" за предстоящите Зимни олимпийски игри.

Два репортерски екипа на БНТ ще отразяват случващото се в трите града - Пекин, Джъндзяку и Янцин, а всички събития ще бъдат проследени в ежедневното обзорно предаване "Олимпийски върхове", с водещи бившата гимнастичката Невяна Владинова и спортният журналист Илия Илиев. В каналите на БНТ 1 и БНТ 3 ще бъде излъчена 110 часа пряка продукция. Това съобщи Ивайло Ангелов.

Откриването на Зимните олимпийски игри ще бъде коментирано от Цветелина Абрашева и Евгени Николов. Макар че има пречки церемонията да бъде супер мащабна и ще бъде с по-малко участници, тя ще бъъде приказна, "ще бъде много ледена, много снежна, ще има отново послания, ще има от традициите на Китай, ще видим и посланието, че целият свят е едно семейство и всички живеем в един дом", сподели Цвети Абрашева.

Церемонията по откриването на Олимпийските игри ще бъде в петък от 14.00 часа българско време и ще бъде излъчена на живо в ефира на БНТ 1, БНТ 3.

Вижте още подробности във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад