Кирил Петков: Важно е да сме здрави и всички политически дилеми не са толкова важни

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Този инцидент показва, че е важно да сме здрави и всички политически дилеми не са толкова важни. Ще започнем с минута мълчание. Нашите сърца са с техните близки, каза лидерът на "Продължаваме промяната" по повод трагичния инцидент на АМ "Струма". С тези думи Петков даде старта на серията от дискусии по ключови политики с цел изработване на коалиционно споразумение.

"Идеята е всички коалиционни партньори да си кажат всички политики. Това не е търговия политика срещу политика. Искаме да видим общото, а там където има разлика - да влезем в по-дълбок експертен дебат", каза още Петков.

Имаме обща цел - България да върви напред, нямаме време за губене. Не е на база търговия на хора и места, а на база полтики. Ще фокусираме върху съвпаденията. А за различията - това няма да е от зла умисъл от останалите хора. Важно е да се убедим един друг. Всички коалиционни партьори ще бъдат на масата. Другата ни цел е да изградим мултипартиен екип. Оптимист съм със сигурност, че трябва да има правителство до края но годината.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад