Кметът на Калофер: Не исках да спра хорото, така че нека глобата си е само за мен

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

От медиите научих, че имам глоба, но още не знам какъв е размерът, тъй като не съм подписвал никакви документи. Това каза в “Денят започва” кметът на Калофер Румен Стоянов след мъжкото хоро на Богоявление, с което бяха нарушени противоепидемичните мерки.

Той благодари всички, включително и българи от чужбина, които са изразили желание да помогнат в събиранено средства, за да се плати глобата.

“Дори да имах възможност, не исках да спра хорото - казвам го честно, защото аз съм един от участниците. Всичко е под мое ръководство, под мои заповеди, така че нека глобата си е само за мен”, заяви калоферският кмет.

Стоянов коментира и вчерашната среща в Калофер на президента Румен Радев с представители на ръководството на Сдружението на кметове на малки населени места за предстоящите избори. За него твърденията на представители на други населени места, че не са били допуснати да присъстват на срещата с президента, е провокация. Възможно е да има сериозни проблеми по места, защото човешкият ресурс липсва. Хората се страхуват да бъдат в секционни комисии, отбеляза Стоянов.

Какво още каза кметът на Калофер вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад