Корнелия Нинова: БСП е единствената партия, която може да промени управлението

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Гражданите се отърсиха от страха. ГЕРБ е изчерпан и не може да предложи нищо ново. БСП направи сериозна промяна вътре в себе си, каза лидерът на левицата Корнелия Нинова.

Факт е, че единствената партия, която може да промени управлението, е БСП. Виждате, че сме на кантар, но е факт. Това е голямата партия, която може да промени модела на управление. Вярвам в мъдростта на българските граждани, в паметта им, за да разпознаят автентичната опозиция и алтернатива, коментира още лидерът на БСП.

Корнелия Нинова отговори на въпроса дали е обидена на извънпарламентарните партии, че не са приели протегнатата ръка на БСП. "Обида не. Съжаление да. За ГЕРБ силата през всички тези години е разделението и противопоставянето. Помислете има ли един протест, който да не е бил разделен и противопоставен? Ние протегнахме ръка не за коалиция, не за управление, а за нещо, което стои много над партиите. Нещо, което е държавническо. Това са честните избори. Няма значение кой управлява, кой е в опозиция", посочи Нинова.