Костадин Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Коалицията е продукт на външен натиск, защото се събират партии, които са безкрайно антагонистично една на друга - достатъчно е само да се споменат иконите на лявото и дясното - БСП и ДСБ, които през последните 32 години изпълваха съществуването си с взаимно политическо противопоставяне. Това заяви в студиото на “Денят започва с Георги Любенов” Костадин Костадинов - лидер на "Възраждане" и председател на парламентарната група на партията, по повод по повод подписаното споразумение между "Продължаваме промяната", "Има такъв народ", БСП и "Демократична България".

“Когато две такива, крайно отричащи се като идеология, формации застават една до друга и подписат коалиционно споразумение, очевидно става въпрос за тяхна вътрешна убеденост”, каза той и допълни, че управление е назначено от американския посланик с идеята да се сложи край на политическата безизходица.

Зеленият сертификат е фашизъм, беше категоричен Костадинов. “Възраждане” ще се бори с всички сили за неговата отмяна. Свикването на референдум е последната мярка, ако всички останали не проработят, уточни той.

“Ще искаме референдум за всякакви видове политики, чиито последици касаят бъдещето на България за поколения напред. Не може хора, които са избрани за няколко месеца, да решават съдбата на България за 20-30 години напред. Това трябва да решава българският народ”, закани се лидерът на “Възраждане”.

Какво още каза той вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад