Костадин Костадинов: Спасението е да отложим влизането на България в еврозоната до 2043 г.

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

По-голяма политика от запазването единствената останала независимост - финансовата, няма. Ние неслучайно се опитахме да превърнем тази тема в основа за този парламент. За съжаление, не успяхме, защото 6 от седемте партии изрично казаха, че подкрепят премахването на българския лен и въвеждането на еврото. Единственото нещо, което ни оставаше и което в момента правим, е да се обърнем към българския народ. Това каза в последния ден на 48-ото Народно събрание лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов в “Денят започва” в отговор на въпроса за искането на им за референдум по въпроса.

“Никой не ни е питал за този ангажимент, никога за нищо не са питали. Второ, никъде в договора не е записана дата. Вкарването на България в еврозоната ще ликвидира на практика българската икономика, ще унищожи до голяма степен спестяванията на хората, ще намали доходите и ще увеличи инфлацията. Единственият вариант, който предлагаме като спасителен за България, е да се отложим влизането на България в еврозоната до 2043 година “, продължи той.

По думите му подписката на "Възраждане" за запазване на българския лев върви изключително добре - до момента са събрани 153 000 подписа.

Какво още каза лидерът на “Възраждане” вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад